Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

STORE MÅL: Ved å kombinere vår afrikanske rekkevidde og «state of the art»-produksjonsanlegg med Lillys dype ekspertise innen diabetesbehandling, har vi som mål å behandle minst én million mennesker innen 2030, sier EVA Pharma-direktøren. Illustrasjonsbilde: Getty Images

Lilly og EVA vil sikre bedre tilgang på insulin i Afrika

Eli Lilly skal sørge for virkestoff til signifikant reduserte priser og pro bono teknisk assistanse, slik at EVA Pharma skal kunne produsere og forsyne insulin til minst én million mennesker i lavinntektsland i Afrika.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!