Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

BÆREKRAFTIG SELSKAP: – Som en del av at vi er et selskap som er bygget på bærekraftig praksis, har vi forpliktet oss til å ta grep som er det beste for pasienter, våre ansatte, samfunnet og planeten, sier Claudia Carravetta, direktør for bedriftsansvar og global filantropi i AbbVie. 

Foto: Wikimedia Commons/JeanJung212

AbbVie beste biotekselskap på Dow Jones Sustainability World Index

For tiende år på rad er AbbVie på bærekraftsindeksen til Dow Jones, både for verden (DJSI World) og Nord-Amerika (DSJI North America). Selskapet fikk også høyest score innenfor bioteksektoren på 2022 S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA).

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!