Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

VIL IVERKSETTE TILTAK: – Tilgangen til antibiotika i Norge i dag er sårbar. De markedsstimulerende tiltakene haster nå, og spesielt det som går på inntektsgaranti, sier seniorrådgiver og forsker ved Folkehelseinstituttet (FHI), Christine Årdal. Bilder i montasje: FHI/Getty Images

FHI-forsker om antibiotikatiltak: – Nå haster det

Seniorforsker Christine Årdal ved Folkehelseinstituttet (FHI) mener det haster å innføre markedsstimulerende tiltak for å stabilisere det hun kaller en «sårbar» tilgang på antibiotika i Norge. – En inntektsgaranti er kanskje det viktigste vi kan gjøre, sier hun.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!