Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FLERE ÅRSAKER TIL ØKNING: – Jeg tror flere faktorer kan spille inn: Det er mer fokus på akne som en sykdom som påvirker livskvaliteten til pasienten vesentlig, vi har bred erfaring i behandling av pasienter med isotretinoin og vi har gode rutiner i oppfølgingen av pasientene, sier OUS-overlege Teresa Løvold Berents. 

Foto: Vidar Sandnes

Kraftig økning i bruk av aknemedisin – SLV advarer

Siden 2004 har antallet brukere av isotretinoin, et legemiddel brukt i behandlingen av alvorlig akne (kviser), nesten tidoblet seg. SLV advarer mot økt risiko for fostermisdannelser. – Vanskelig å si sikkert hva som er årsaken til økningen, sier OUS-dermatolog Teresa Løvold Berents.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!