Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

ET STEG VIDERE: – Studien er et steg videre i forskningen på en hiv-kur, hvor man har testet et bra vaksineprodukt med god immunologisk effekt og hos noen også antiviral effekt, sier infeksjonsmedisiner og instituttleder Dag Kvale om Aelix og Gileads kliniske studie på en ny potensiell hiv-vaksine. Bilder i montasje: Vidar Sandnes/Getty Images

Fremgang for mulig hiv-vaksine: – Fortsatt lang vei frem mot hiv-kur

Bruk av T-celle-vaksinekandidaten AELIX-HTI i Aelix-002-studien gjorde det mulig for noen studiedeltakere å klare seg over lengre perioder uten antiretroviral terapi (ART). – Et steg videre i forskningen på en hiv-kur, sier infeksjonsmedisiner og instituttleder Dag Kvale.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!