Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

MANGE VEIER Å GÅ: – Teknologiplattformen er allsidig. Det muliggjør utstrakt bruk i partnerskap med andre selskaper. I prinsippet kan vi velge mange veier for egne utviklingsløp, men vi som selskap kommer til å velge oss ut noen fokusområder, sier Authera-gründerne Torleif Tollefsrud Gjølberg og Simone Mester. Her avbildet under laneringen av selskapet torsdag kveld. 

Foto: Jan Terje Andersen

Authera-gründerne: – Kunne ikke la sjansen gå fra oss

Kort tid etter fullført doktorgrad bestemte Simone Mester og Torleif Tollefsrud Gjølberg seg for å gå «all-in» og starte eget biotekselskap. Nå har Authera allerede fanget oppmerksomheten til globale samarbeidspartnere.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!