Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FÅR PENGER TIL VAKSINEPROSJEKT: Ifølge Intravacc har den utprøvende vaksinen, som kalles NGoXIM, allerede har vist effekt i «proof of concept»-studier med dyremodeller. Dette inkluderer det selskapet kaller en «potent, vedvarende og kryss-beskyttende immunrespons». Illustrasjonsbilde av gonorébakterien: Getty Images

Intravacc skal utvikle intranasal gonorévaksine - får millioner fra NIAID

Gonoré står på Verdens Helseorganisasjons høyprioritetsliste over antibiotikaresistente bakterier. Nå får nederlandske Intravacc store beløp fra US National insitute fo Allergy and Infectious Diseases (NIAID) for å lage verden første intranasale gonorévaksine.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!