Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KAN BLI VIKTIG: – SoftOx-teknologien gir forventninger om en kostnadseffektiv form for sårbehandling, som også kan bli en effektiv løsning for behandling av multiresistente bakterier, som for eksempel MRSA, sier SofOx-direktør Geir Almås.

Foto: SoftOx Solutions

Gode studiedata for norsk sårbehandling - men nå trenger de mer penger

Nye data fra en fase 1-studie med SoftOx sin produktkandidat SoftOx Biofilm Eradicator (SBE) viser at sårbehandlingsproduktet er trygt og godt tolerert i pasientene. Men nå trenger selskapet mer penger på veien videre.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!