Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

SER YTTERLIGERE POTENSIAL: – Ettersom Dupixent nå er godkjent mot to sykdommen innen dermatologi der type 2-inflammasjon er en sentral sykdomsdriver, ser vi frem til å ytterligere evaluere potensialet som ligger i å hemme IL-4 og IL-14 innenfor andre hudsykdommer, sier utviklingsdirektør Naimish Patel i Sanofi. Illustrasjonsbilde: Getty Images

Ny godkjent indikasjon for «blockbuster»-medisin fra Sanofi

Det subkutante, injeksjonsbaserte monoklonale antistoffet dupilumab (Dupixent) er godkjent av amerikanske legemiddelmyndigheter (FDA) som den første og eneste godkjente behandlingen av hudsykdommen prurigo nodularis.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!