Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

ØKER POTENSIALET FOR NYE AVTALER: – Diatec jobber i et veldig spennende marked gjennom produksjon av biologiske produkter. Det er den delen av kontraktsproduksjonsmarkedet som vokser raskest, sier Curida-sjef Leif Rune Skymoen til DM Pharma. Arkivfoto: Vidar Sandnes

Curida kjøper norske Diatec – tar steget inn i biologisk produksjon

Den norske legemiddelprodusenten fra Elverum fortsetter veksten, og kjøper Oslo-baserte Diatec, som jobber med moderne biologisk produksjon av legemidler. – Åpner nye muligheter for oss, sier Curida-sjef Leif Rune Skymoen.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!