Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

POSITIVE RESULTATER: Median PFS var 6,7 måneder i pasienter som fikk kombinasjonsbehandlingen, og tre måneder i pasienter som kun fikk nivolumab som monoterapi. Nå har kombinasjonsbehandlingen fått EU-godkjenning. Illustrasjonsbilde: Getty Images

EU-ja til kombomedisin fra BMS for metastatisk melanom

Europakommisjonen har godkjent Bristol Myers Squibbs (BMS) LAG-3-blokkerende antistoff-kombinasjon nivolumab og relatlimab (Opdualag), som førstelinjebehandling av ikke-opererbar eller metastatisk melanom med tumorcelle-PD-L1-uttrykk over én prosent.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!