Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

STØTTER STYRE-KUTT: – Det er ingen oppsigelsestid i styrer, så dette var et reelt kostnadskutt som var gjeldende fra og med i går. Det er naturlig å signalisere med dette nå, sier Radforsk-sjef Jónas Einarsson. Arkivbilde: Anne Grete Storvik

Kuttene fortsetter i Nordic Nanovector – Halvparten av styret trekker seg

Solveig Hellebust, Jean Pierre Bizzari og Thomas Ramdahl har alle varslet at de trekker seg fra styret i det norske biotekelskapet med umiddelbar virkning. – Et tydelig signal om at det nå skal spares penger, sier Radforsk-sjef Jónas Einarsson. 

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!