Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

MILEPÆL: De nye «late breaking«-dataene kom omtrent samtidig som Sanofi oppnådde en viktig milepæl: Mer enn 500 000 mennesker globalt har nå blitt behandlet med dupilumab innenfor godkjente indikasjoner. Illustrasjonsbilde: getty Images

Nye dupilumab-data fra Sanofi på barneastma

Resultater fra den til nå lengste, globale og åpne fase 3-utvidelsesstudien viser vedlikeholdt forbedring i lungefunksjon og få astmaanfall i opp til to år barn mellom 6-11 år med moderat til alvorlig astma.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!