Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FDA-GODKJENNING: – Vi har vært heldige og har fått avtaler med kliniske sentre som rekrutterer veldig bra, men vi har en intensjon og ønske om å også få det til i Norge, sier Cytovation-direktør Lars Prestegarden. Bilder i montasje: Cytovation

Nye fremskritt i utviklingen av norsk kreftmedisin

Det norske biotekselskapet Cytovation har fått USA-godkjenning for en klinisk fase ½-studie med selskapets ledende produktkandidat CyPep-1. – Jobber med å få med norske studiesentre, sier direktør Lars Prestegarden.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!