Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NÅDDE IKKE MÅLET: – Vi er skuffet over at den endelige analysen av CheckMatw-901 ikke viste de samme fordelene i pasienter med urotelialt karsinom når tumorcellene har PD-L1-uttrykk ≥1%, sier BMS-talsperson. Illustrasjonsbilde av urotelialt karsinom: Gett Images

BMS gikk på smell i karsinom-studie med nivolumab

CheckMate-901-studien, som evaluerte nivolumab (Opdivo) og ipilimumab (Yervoy) som førstelinjebehandling av pasienter med ikke-opererbar eller metastatisk urotelialt karsinom, møtte ikke primærendepunktet.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!