Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

VENTER PÅ GODKJENNING: Professor og øyespesialist Morten Carstens Moe (innfelt øverst) og professor og forskningsgruppeleder Jan Terje Andersen (innfelt nederst) har vært med på å utvikle en ny sprøyte for øyeinjeksjoner. Montasje: Heidrun E. Lode/Moment Studio

Unikt samarbeid om ny sprøyte for øyeinjeksjoner

Øyeavdelingen på OUS Ullevål med spesialist Morten Moe, forskningsgruppen til Jan Terje Andersen og det nederlandske selskapet SJJ Solutions har sammen utviklet en sprøyte som skal optimalisere injeksjoner av legemidler i øyet.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!