Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NY KUNNSKAP: Illustrasjonen viser effektiv fjerning av virus via IgG3-aktivert intracellulær immunitet, og er laget av forsker Stian Foss gjennom programmet BioRender. – Den effekten vi observerer gjennom forskningen er banebrytende, sier professor Jan Terje Andersen. Illustrasjon: Stian Foss

Norsk studie på IgG-antistoffer publisert i Science Immunology

Professor Jan Terje Andersen og forskerkollegenes studie på de ulike klassene av IgG-antistoff har blitt publisert i anerkjente Science Immunology. – Kunnskapen kan brukes i utviklingen av nye antistoff i fremtiden, sier Andersen. 

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!