Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

OMIKRON: En nylig gjennomført in vitro-analyse viste også at legemiddelet opprettholder fullstendig nøytralisering av pseudovirus med mutasjoner identiske med omikron-varianten av SARS CoV-2-viruset. Illustrasjonsbilde: Getty Images

Positive resultater fra klinisk utprøving av antiviral behandling mot covid-19

Del A av Novartis og Molecular Partners EMPATHY-studie som har sammenlignet en intravenøs dose av det antivirale legemiddelet MP0420 (ensovibep) med placebo for behandling av covid-19, møtte sitt primære endepunkt.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!