Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

LEGEMIDDELVERKET SKRIVER: – Forsendelse av legemidler er for alle nettapotek en forutsetning for å selge legemidler på nett, og det var derfor nedslående at 12 av 14 apotek ble gitt avvik fra krav som gjaldt temperaturkontroll under forsendelse. Illustrasjonsbilde: Getty Images

Tilsyn ved nettapotek: «Temperatur ved forsendelse»-avvik funnet hos 12 av 14 nettapotek

Avvik fra temperaturkontroll under forsendelse og informasjon om reseptfrie legemidler var hyppigste avvikene som ble funnet under Legemiddelverkets tilsyn av nettapotek i 2020-2021. – Nedslående at 12 av 14 nettapotek ble gitt avvik fra krav som gjaldt temperaturkontroll under forsendelse av legemidler, skriver Legemiddelverket i tilsynsrapport.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!