Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KJENNELSE: Legemiddelselskapet Novartis har gjennom en kjennelse fra amerikansk ankedomstol blokkert et forsøkt fra den kinesiske legemiddelprodusenten HEC Pharma på å lansere en generisk versjon av multippel sklerose (MS)-legemiddelet fingolimod (Gilenya). Illustrasjonsbilde av multippel sklerose: Getty Images

Novartis vant frem i amerikansk patenttvist

Legemiddelselskapet Novartis har gjennom en kjennelse fra amerikansk ankedomstol blokkert et forsøkt fra den kinesiske legemiddelprodusenten HEC Pharma på å lansere en generisk versjon av multippel sklerose (MS)-legemiddelet fingolimod (Gilenya). – Saken i USA har ikke noen betydning for det europeiske og norske markedet, sier Veronika Barrabés, daglig leder i Novartis Norge til Dagens Medisin Pharma.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!