Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

267 DAGER: – Vi har aldri gjennomført vaksineutvikling så fort, sier Gunnstein Norheim, ansvarlig for forskning på infeksjon og utviklingsarbeid på vaksiner i Vaccibody. T.v: Siri Torhaug, medisinsk sjef i Vaccibody. Foto: Michael Chr. A. Simonsen

Brukte 267 dager fra design av DNA-vaksine til første «subject»: – Har vært utrolig å være med på

Når det norske selskapet Vaccibody så at godkjente vaksiner mot SARS-CoV-19-viruset ikke hadde like god effekt på Beta-varianten av SARS-CoV-2, bestemte de seg for å utvikle egen DNA-vaksine. – Det var første tegn på at jobben med vaksine mot viruset ikke var gjort, sier Gunnstein Norheim, ansvarlig for forskning på infeksjon og utviklingsarbeid med vaksiner i Vaccibody.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Se opptak fra Post-ESMO seminaret her!

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!