Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

IKKE NYTT ANBUD ENNÅ: – Vi har hatt møter for å diskutere hva selskapene har av nye produkter som det er fornuftig å levere anbudstilbud på. Men de har ikke hatt noe nytt som kommer, sier seniorrådgiver Erik Hviding om beslutningen om å forlenge hiv-anbudet med ett år. Her avbildet under fjorårets DM Arena HIV-seminar. 

Foto: Vidar Sandnes

Forlenger anbud på hiv-legemidler med ett år

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!