Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

VIL HA ÅPNE PRISER: – Dette vil kunne føre til økt konkurranse i det generiske og biotilsvarende markedet, økt forutsigbarhet, og oversikt over prisbildet for både eksisterende og nye leverandører, som kanskje tenker på å etablere seg i Norge eller utvide sin portefølje, sierr Kjetil Berg, daglig leder i FarmaNorge.

Foto: Lars Brock Nilsen

Ønsker åpne anbudspriser for legemiddelleverandører

Interesseorganisasjonen for generiske og biotilsvarende legemiddelleverandører mener mer åpenhet om legemiddelpriser til legemiddelleverandørene vil øke konkurransen i markedet for generiske og biotilsvarende legemidler.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!