Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


C-Medical

Vil du være med å skape Skandinavias ledende spesialisthelsetjeneste inne urologi? C-Medical søker urolog på deltid i Stavanger

Publisert 2022-09-12 12.21

imagef42t.pngC-Medical er en av Skandinavias ledende aktører innen spesialisthelsetjeneste med fokus på urologi, gynekologi og IVF. Konsernet har i dag 15 klinikker i Sverige og Norge. Innen urologi har vi et bredt tilbud innen alle typer diagnostikk og behandling inkludert robotkirurgi. Vi kan derfor følge pasienten hele veien fra utredning til avansert behandling. C-Medical eies av et PE-selskap og vi er i en offensiv vekstfase med en nåværende omsetning på ca 350 millioner. Vår ambisjon er fremtidig vekst og befeste vår posisjon som den ledende aktører innen spesialisthelsetjeneste for kvinner og menn. 

C-Medical Stavanger har i dag en urolog og vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Hinnasvingene. Vi har en operasjonsstue for enkel dagkirurgi og tilrettelagt for cystoskopi, fimoser etc samt fine kontorer. 

Vi har fokus på jevnlig oppdatering av fagkunnskap for alt personell og hos oss kan man følge pasientene i hele behandlingsforløpet. Vi har egen robot tilgjengelig i Oslo og har et sterkt kompetansemiljø innen alle behandlingsformer på benigne prostataplager (CoreTherm, Rezum, TUR-P og RALP på cancer prostata)

Vi søker deg som er spesialist i i urologi, som ønsker å starte deltid og bidra til å skape en historie innen urologisk behandling. 

Ved spørsmål kontakt: 

Tore Bru,+47  98 90 56 50tore.bru@cmedical.no

Thomas Skorpen, + 47 917 04 461, thomas.skorpen@cmedical.noimage5wnhj.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Overlege / spesialist

 • Arbeidsgiver

  C-Medical

 • Sted

  Stavanger

 • Land

  Norge

 • Publiseringsdato

  2022-09-12

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!