Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Sørlandet sykehus HF

Lege i spesialisering, Nevrologisk avdeling, Sørlandet sykehus HF

Publisert 2022-01-14 11.17
Søknadsfrist: 2022-01-30

imageth17n.png

Nevrologisk avdeling i Kristiansand har ledig 1 fast stilling og ett lengre vikariat for lege i spesialisering (LIS 2/3). Stillingene er ledige fra medio februar 2022

Noe senere oppstart kan avtales.

Ved interne omrokeringer kan lengre vikariater bli ledige. 

Søker må ha fullført LIS1

Spesialitet: Nevrologi.

Nevrologisk avdeling Kristiansand er godkjent som gruppe 1 i utdanning av spesialistkandidater innen nevrologi.

Avdelingen har område funksjon for akuttnevrologisk virksomhet og systemansvar for hjerneslagbehandling for hele Agderregionen med ca. 300.000 innbyggere via egen slagavdeling i Kristiansand og teleslagstøtte for slagenheter på sykehus i Arendal og Flekkefjord.

Nevrologisk sengepost i Kristiansand har 15 nevrologiske senger og 7 slagsenger, samt variabelt sengetall på felles intensivavdeling. Avdelingen har etablert akuttpoliklinikk, dagpost, KNF laboratorie med alle relevante nevrofysiologiske undersøkelser og utreder og behandler pasienter med alle akutte og kroniske nevrologiske sykdommer og har høyest egendekning (97,7 %) innenfor Helse Sør-Øst RHF. Siden januar 2019 har avdelingen i samarbeid med radiologi og anestesi etablert mekanisk trombektomi ved hjerneslag på dagtid, 24/7 tilbud skal etableres ila to år. Det er høy forskningsaktivitet på avdelingen.

Hovedarbeidssted p.t. Kristiansand. Ambulering til Sørlandet sykehus, Arendal kan bli aktuelt enten i enkelte dager eller perioder. Arbeidsreisen Kristiansand - Arendal retur er inkludert i arbeidstid i så fall.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som kommer frem i CV og til fastsettelse av lønn.

Sørlandet sykehus ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal/etnisk bakgrunn eller livssyn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

 • Legene følger for tiden 11 delt forvakt og den som ansattes deltar i alle avdelingens oppgaver. 

Kvalifikasjoner

 • Norsk muntlig og skriftlig
 • Norsk legelisens
 • Erfaring fra arbeid i Nevrologisk avdeling blir tillagt vekt

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet vektlegges

Stillinger: 1

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 100

Webcruiter-ID: 4469753692

Egsveien 100, 4615 Kristiansand, Norge

imageq96e.png

Agno Lisbeth Vabo Ødegaard
Avdelingssjef
988 01 769
Ønsker ikke kontakt m/annonseselgere
image83mh8.png

- Trygghet når du trenger det mest
Sørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Vi har ansvar for spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell, forsker og underviser pasienter og pårørende.

Les mer om oss på www.sshf.no og følg oss på Facebook

imagelxky.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Lege, Lege i spesialisering

 • Arbeidsgiver

  Sørlandet sykehus HF

 • Sted

  Kristiansand

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2022-01-30

 • Publiseringsdato

  2022-01-14

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!