Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Läkarenheten Sjukhuset Arvika

Läkare till endoskopimottagningen och magtarmmottagning, Läkarenheten Sjukhuset Arvika

Publisert 2021-11-23 15.33
Søknadsfrist: 2021-12-19

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

imagezwmam.png

imagefjc3g.png

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Kan du tänka dig en framtid i Arvika? En stad som behållit sin fina stadskärna, med ett rikt kultur- och friluftsliv och goda kommunikationer både på väg och med tåg till Oslo, Stockholm och Göteborg.

Vill du arbeta på ett länsdelssjukhus med ett litet och gott kollegium som arbetar tillsammans, med korta beslutsvägar och stort eget inflytande?

Om verksamheten

Slutenvård Arvika är ett verksamhetsområde på Sjukhuset i Arvika. Organisatoriskt tillhör vi område Slutenvård tillsammans med ytterligare 24 verksamheter inom Region Värmland.

Endoskopimottagningen på Arvika Sjukhus är en liten enhet med stort engagemang inom området endoskopi. På enheten utförs gastroskopier och koloskopier i diagnostiskt samt terapeutiskt syfte. Det finns två undersökningssalar och det utförs totalt cirka 2000 undersökningar per år. Verksamheten är till största del elektiv.

Arbetsbeskrivning

På enheten arbetar idag en gastroenterolog, och en endoskoperande sjuksköterska och vi söker nu förstärkning av ytterligare en endoskopist. På avdelningen arbetar även fyra sjuksköterskor och en undersköterska. Personalgruppen är en sammansvetsad grupp, där samarbete och teamkänsla är viktigt i det dagliga arbetet med patienten i fokus.

Du kommer att utföra skopiundersökningar i diagnostiskt samt terapeutiskt syfte. Det finns även möjlighet att jobba delvis på mag-tarmmottagning med klinisk uppföljning av patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare inom internmedicin/gastroenterologi eller kirurgi. Handledning och utbildning i koloskopiteknik ordnas vid behov. Du har erfarenhet inom skopier och utför självständigt gastroskopi- och koloskopiundersökningar. Som person är du självgående, noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 

Här berättar några av våra medarbetare om sitt yrke och sina arbetsplatser.

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön, individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 procent, möjlighet till deltidstjänst/vikariat enligt överenskommelse.

Ort: Arvika

Län: Värmlands län

Land: Sverige

Referensnummer: RS/212794

 

Kontakt:

Ann-Kristin Olsson, tillförordnad verksamhetschef, +46 10-831 22 42

Facklig företrädare:

Värmlands läkarförening, nås via växeln, +46 10-831 50 00

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Lege, Overlege / spesialist

 • Arbeidsgiver

  Läkarenheten Sjukhuset Arvika

 • Sted

  Arvika

 • Land

  Sverige

 • Søknadsfrist

  2021-12-19

 • Publiseringsdato

  2021-11-23

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!