Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Vefsn kommune

Kommuneoverlege - Vefsn kommune

Publisert 2021-09-10 09.32
Søknadsfrist: 2021-09-30

imagercyak.png

imagel6cz.pngVefsn kommune har ledig stilling som kommuneoverlege. Stillingen er organisatorisk plassert under kommunalsjef for Helse og omsorg. Vi søker en medarbeider som har relevant fagkompetanse og stort engasjement for faget. Du må ha evne til å håndtere nye utfordringer, samt å bidra til utvikling etter blant annet samhandlingsreformens intensjoner.

Som kommuneoverlege er du kommunens medisinskfaglige rådgiver og har en overordnet og strategisk rolle innenfor folkehelsearbeid, miljørettet helsevern, smittevern og helsemessig beredskap. Du har ansvar for samfunnsmedisinske oppgaver på et administrativt nivå og har det faglige ansvaret for legetjenesten i kommunen.

I stillingen som kommuneoverlege har du en viktig rolle i samhandlingen med andre tjenester innad i kommunen, samt i samhandling med spesialisthelsetjenesten. Du vil bli en del av det gode kollegiale samarbeidet mellom kommuneoverlegene på Helgeland.

Andre viktige områder innenfor stillingens arbeidsområde er legevakt, beredskap, psykisk helse, fastlegeordning og helserett.

Det legges til rette for legevakt dersom dette er ønskelig.

Arbeids- og ansvarsområde

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Kommunal lege, Lege, Rådgiver

 • Arbeidsgiver

  Vefsn kommune

 • Sted

  Mosjøen

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2021-09-30

 • Publiseringsdato

  2021-09-10

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!