Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Sørlandet sykehus HF

Lege i spesialisering, Nevrologisk avdeling, Sørlandet sykehus HF

Publisert 2021-07-08 15.20
Søknadsfrist: 2021-08-29

image4kxj3.png

imagek9anj.pngNevrologisk avdeling i Kristiansand har ledige vikariater for lege i spesialisering. Vikariatene er ledig fra august/september 2021 og i minst 1 år, med stor mulighet for forlengelse. Noe senere oppstart kan avtales

Ved interne omrokeringer kan andre vikariater bli ledige.

Søker må ha fullført LIS1
Spesialitet: Nevrologi.
Nevrologisk avdeling Kristiansand er godkjent som gruppe 1 i utdanning av spesialistkandidater innen nevrologi.

Avdelingen har område funksjon for akuttnevrologisk virksomhet og systemansvar for hjerneslagbehandling for hele Agderregionen med ca. 300.000 innbyggere via egen slagavdeling i Kristiansand og teleslagstøtte for slagenheter på sykehus i Arendal og Flekkefjord.

Nevrologisk sengepost i Kristiansand har 15 nevrologiske senger og 7 slagsenger, samt variabelt sengetall på felles intensivavdeling. Avdelingen har etablert akuttpoliklinikk, dagpost, KNF laboratorie med alle relevante nevrofysiologiske undersøkelser og utreder og behandler pasienter med alle akutte og kroniske nevrologiske sykdommer og har høyest egendekning (97,7 %) innenfor Helse Sør-Øst RHF. Siden januar 2019 har avdelingen i samarbeid med radiologi og anestesi etablert mekanisk trombektomi ved hjerneslag på dagtid, 24/7 tilbud skal etableres ila to år.
Det er høy forskningsaktivitet på avdelingen.

Hovedarbeidssted p.t. Kristiansand. Ambulering til Sørlandet sykehus, Arendal kan bli aktuelt enten i enkelte dager eller perioder. Arbeidsreisen Kristiansand - Arendal retur er inkludert i arbeidstid i så fall.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og til fastsettelse av lønn.

Sørlandet sykehus ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

 • Legene følger for tiden 9 delt forvakt og den som ansattes deltar i alle avdelingens oppgaver. Vi skal dublere LIS2 sjiktet fra ca. 01.11.21 i de mest travle timene

Kvalifikasjoner

 • Norsk muntlig og skriftlig
 • Norsk legelisens
 • Erfaring fra arbeid i Nevrologisk avdeling blir tillagt vekt

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Stillinger: 2
 • Heltid / Deltid: Heltid
 • Ansettelsesform: Vikariat
 • Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4406300667
Egsveien 100, 4615 Kristiansand, Norge
 
image6brrl.png
 
 
Agno Lisbeth Vabo Ødegaard
Avdelingssjef
988 01 769
 
Ønsker ikke kontakt m/annonseselgere
imagemckl.png
- Trygghet når du trenger det mest
Sørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Vi har ansvar for spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell, forsker og underviser pasienter og pårørende.
 

Les mer om oss på www.sshf.no og følg oss på facebook

image0tmtj.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Lege, Lege i spesialisering

 • Arbeidsgiver

  Sørlandet sykehus HF

 • Sted

  Kristiansand

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2021-08-29

 • Publiseringsdato

  2021-07-08

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!