Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Helse Sør-Øst

Administrerende Direktør, Helse Sør-Øst

Publisert 2021-06-23 11.04
Søknadsfrist: 2021-08-27

imagef0nys.png

Helse Sør-Øst RHF er et av landets fire regionale helseforetak og er landets største med ansvar for over 50 prosent av den samlede spesialisthelsetjenesten. Helse Sør-Øst RHF har ansvaret for spesialisthelsetjenestetilbudet til tre millioner innbyggere i Agder, Innlandet, Oslo, Vestfold og Telemark og Viken. Omsetningen er på om lag 87 milliarder kroner. Helse Sør-Øst har om lag 80 000 medarbeidere. Helse Sør-Øst RHF har hovedkontor på Hamar og kontorlokalisasjoner i Oslo og Skien. For mer informasjon om Helse Sør-Øst RHF, se https://www.helse-sorost.no/

image6kcx.pngADMINISTRERENDE DIREKTØR

Helse Sør-Øst søker en resultat- og utviklingsorientert leder med evne til å skape tillit og til samhandling både internt i foretaksgruppen, i dialog med ansatte og brukere og med andre samarbeidspartnere regionalt og nasjonalt.

Kandidater må ha ledererfaring fra større, komplekse organisasjoner, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og høyere utdanning. Det er ønskelig med kjennskap til og driftserfaring fra helsesektoren, bred samfunnsorientering og forståelse for politiske prosesser. Det vil bli lagt vekt på trygghet og robusthet i lederrollen og evne til å prioritere.

For nærmere informasjon, ta gjerne uforpliktende og fortrolig kontakt med Bendik Nicolai Blindheim, tlf. 995 53 115 eller e-post: blindheim@iscogroup.no eller styreleder i Helse Sør-Øst RHF Svein Gjedrem, tlf. 414 07 738.

Vennligst registrer søknad og CV snarest og senest innen 27. august 2021 på webcruiter.no.

imagetuls7.png

Isco logo tag_vertikal.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Direktørstillinger, Leder

 • Arbeidsgiver

  Helse Sør-Øst

 • Sted

  Hamar

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2021-08-27

 • Publiseringsdato

  2021-06-23

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!