Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NYE MEDARBEIDERE: Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova starter på nyåret som journalister i Dagens Medisin. FOTO: MARTIN GRAY

Kjersti og Camilla er nye journalister i Dagens Medisin

Journalistene Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova er ansatt i Dagens Medisin.

Publisert: 2022-12-29 — 13.23

Jeg er veldig fornøyd med å få to så erfarne og kompetente journalister på laget, sier ansvarlig redaktør i Dagens Medisin, Martin Gray.

Kjersti Eriksen har en fortid i blant annet Aftenposten og Norsk Sykepleierforbund, og jobber i dag som journalist i Teknisk Ukeblad.

Jeg trives enormt godt med å jobbe i fagpressen, og etter fem år med nerding i Teknisk ukeblad skal jeg nerde i et fagfelt som jeg synes er utrolig spennende. Jeg gleder meg til å sette meg inn i masse nytt og jobbe sammen med kolleger som virker veldig trivelige, sier Eriksen. 

Camilla Øvrebø Ondrckova er opprinnelig utdannet sykepleier, men har også journalistutdanning fra Volda og en fortid i Fagbladet. Nå kommer hun fra stilling som journalist i Drammens Tidende.

Jeg søkte på jobben i Dagens Medisin fordi helsefeltet både er et utrolig spennende og viktig område å lage journalistikk på, og fordi Dagens Medisin er en seriøs aktør med høy troverdighet i dagens medielandskap.

Stillingen kombinerer også bakgrunnen min som sykepleier og journalist, og jeg gleder meg veldig til å fordype meg i et område som angår absolutt alle, sier Ondrckova.

Eriksen starter i jobben allerede 2. januar, mens Ondrckova er på plass i mars.

Det skjer mye spennende i Dagens Medisin om dagen! I 2023 er det 25 år siden første utgave av Dagens Medisin kom ut, og det må selvsagt markeres. I løpet av vinteren flytter vi til nye, og større lokaler, og på nyåret kommer nettutgaven i en helt ny drakt, røper DM-redaktøren.

 

Nyhetsbrev
Følg med på siste nytt fra Dagens Medisin ved å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev og følge oss i sosiale medier.
Del:

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!