Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

MED PÅ LAGET: Onsdag besluttet Melanors generalforsamling at Melanor skal tilsluttes NHO Geneo. Fra vesntre: Karita Bekkemellem, konstituert administrerende direktør, Atle Hunstad, administrerende direktør i Melanor, og Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO.

Foto: NHO Geneo

Tungvekter inn i ny landsforening

Bransjeforeningen for produsenter og leverandører av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr i Norge melder seg inn i NHO Geneo.

Publisert: 2022-06-15 — 20.19

Det melder NHO Geneo i en nyhetsmelding.

Melanor er bransjeforeningen for produsenter og leverandører av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr i Norge. De representerer om lag 120 medlemsbedrifter med over 3000 ansatte. 

Melanor blir den tredje tilskuddet til den nye landsforeningen. Fra før av er LMI, bransjeforeningen for legemiddelindustrien og NHO Helse og velferd med på laget. 

Samler krefter

Det var i april Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) opprettet en ny landsforening som samler bedrifter, ideelle aktører og utviklingsselskaper som på ulike måter jobber innen helse og velferd.

– Et medlemskap i NHO Geneo vil akselerere Melanors arbeid for våre medlemsbedrifter: vi får tilgang til NHOs nettverk av partnere og medlemsfordeler, vi drar nytte av NHOs posisjon og tyngde i norsk samfunnsdebatt, og ikke minst drar vi veksel på NHOs politiske nettverk og gjennomslagskraft, sier Atle Hunstad, administrerende direktør i Melanor i nyhetsmeldingen.

«En betydelig aktør»

Konstituert administrerende direktør i NHO Geneo, Karita Bekkemellem, er glad for å få Melanor på laget.

– I NHO Geneo ønsker vi å samle alle aktørene innenfor privat helsenæring, omsorg og velferdstjenester. Derfor er det meget viktig at Melanor nå blir en del av det fellesskapet. Melanor er den største og mest innflytelsesrike organisasjonen i medisinsk utstyrsbransje og er en betydningsfull aktør i helsenæringen - og helsetjenesten, sier hun.

I forbindelse med opprettelsen av den nye landsforeningen, dro NHO-sjef Ole Erik Almlid frem koronapandemien og en påtroppende flyktningkrise som følge av invasjonen av Ukraina, som eksempler på hvorfor det er nødvendig å utvikle samarbeidet mellom offentlige, private og ideelle bedrifter.

Nyhetsbrev
Følg med på siste nytt fra Dagens Medisin ved å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev og følge oss i sosiale medier.
Del:

Kommentarer

OBS! Du må logge inn for å kommentere

Bli medlem

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!